Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Årets morotspremiär i Brämhult

Tisdag den 30 augusti kl 11.00 firar vi årets skörd av gotländska morötter på presseriet i Brämhult. Tillsammans med en utvald skara besökare och morotsexperten Lars Kjellenberg kvalitetskontrolleras, pressas och buteljeras 1000 unika, numrerade flaskor av årets morotsjuice.

Brämhults har alltid strävat efter att göra resan från jord till bord så snabb och schysst som möjligt. Riktigt god juice är nämligen ingenting som produceras i en fabrik - den pressas av färska frukter och grönsaker, odlade så nära som möjligt, fraktade så klimatsmart som möjligt, pressade utan tillsatser med varierande smak och färg beroende på säsong och en hållbarhet på bara 18 dagar innan de jäser.

Men istället för att bara berätta detta, vill visa dig och alla andra precis hur det går till.

Vill du också komma till oss? Kontakta Johan Kikas, marknadschef på Brämhults: 0709 774 515 eller johan.kikas@bramhults.se Välkommen!

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03