Gå direkt till innehåll
God Morgon® Tropical lanseras v.8 hos ICA, Coop och City Gross.
God Morgon® Tropical lanseras v.8 hos ICA, Coop och City Gross.

Pressmeddelande -

Äntligen nya God Morgon® Tropical!

Familjefavoriten God Morgon® Tropical får ett helt nytt recept. En ännu bättre smak, till samma pris som tidigare. God Morgon® Tropical är en söt och tropisk juice med en blandning av mango, passion, apelsin och ananas. En praktisk storförpackning för hela familjen eller till den hängivna juiceälskaren. 

- God Morgon® Tropical har fått sig ett rejält lyft! Vi har ökat andelen ananas för att få en mildare juice samt adderat frukter som banan, passionsfrukt och aprikos vilket resulterar i att God Morgon® Tropical har blivit en härlig tropisk smakexplosion till frukostbordet, säger Josefin Nordmark, Brand Manager, God Morgon®.

Nyheten är helt vegansk och består av 100% frukt, inget annat är tillsatt. Juicen har en klargul färg med saftigt fruktkött. God Morgon® Tropical är en söt och mild juice som passar hela familjen.

100% frukt - skördas när de är som allra bäst
God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och levererar sedan tidigare frukostjuicer i både klassiska och exotiska, spännande smaker.

– Det finns ett tydligt intresse för tropiska juicer och därför känns det extra kul att nu kunna erbjuda våra konsumenter God Morgon® Tropical som har blivit bättre och ännu godare tack vare det nya receptet, säger Josefin Nordmark, Brand Manager, God Morgon®.

Nya God Morgon® Tropical lanseras v.8 hos ICA, Coop och City Gross.
​Cirkapris 30,00 kr för 1,75 liter.

För mer information:
Ida Kjelledal,
Marketing Coordinator God Morgon
Eckes-Granini Sverige
Telefon: 070-091 31 90 
E-mail: ida.kjelledal@eckes-granini.com

Ämnen

Kategorier


God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice och spännande blandsmaker. God Morgon® använder bara solmogen, handplockad frukt i sina produkter och lanserade ekologisk apelsinjuice redan år 2000. I dag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. https://godmorgon.com/se/

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03