Gå direkt till innehåll
Brämhults nypressade grapefrukt - prova den idag!
Brämhults nypressade grapefrukt - prova den idag!

Pressmeddelande -

Brämhults lanserar den efterlängtade smaken – nypressad grapefrukt

Brämhults har utökat sitt sortiment med marknadens första nypressade grapefruktjuice. Drycken har en rosa färg och en frisk och fyllig smak med en balanserad beska. Juicen är perfekt för den som önskar något fräscht och samtidigt vill unna sig något extra lyxigt till frukosten eller senare under dagen.

Brämhults bygger nu vidare på tidigare succéer av modiga smaker som Apelsin-Chili och Apelsin-Ingefära-Gurkmeja. Lanseringen av nypressad grapefruktjuice är den första på marknaden. Juicen består till 100% av solmogen grapefrukt, en frukt som har en positiv inverkan på immunförsvar, hud och skelett. Grapefrukt innehåller höga nivåer av antioxidanter och är rik på C-vitamin, A-vitamin, kalium och fibrer.

– Vi är stolta över att vara först med att presentera en nypressad grapefruktjuice. Det är en smak som länge varit efterfrågad av återförsäljare och konsument. Juicens lite vuxnare smak är härligt frisk och har en lätt beska som balanseras upp av en oväntad sötma från grapefrukten. Det är en juice för de med höga krav på smak och kvalitet, säger Stina Haglund, Senior Brand Manager på Brämhults.

Det finns en rad olika sorters grapefrukt. I Brämhults nypressade grapefruktjuice är den primära sorten Star Ruby men även Ruby Red används i viss utsträckning, och majoriteten av frukten köps in från odlingar i Sydafrika och på Cypern. Star Ruby har ett rödrosa fruktkött och en syrlig men fyllig smak. Ruby Red har svagt rosafärgat fruktkött som med sin balanserade sötma ger en perfekt balanserad smak. Båda fruktsorterna har ett högt juiceinnehåll som gör dem perfekta att pressa till juice.

Just nu:

Köp fem flaskor Brämhults - få två exklusiva glas från Orrefors! Mer information: http://ww2.elsnordic.com/bramhultsorrefors

Få 10 kr rabatt på nyheten nypressad grapefrukt! Mer information: http://dinkupong.se/bramhults/

Produktinformation

Brämhults nypressade grapefruktjuice finns att köpa hos alla större återförsäljare i Sverige från och med vecka 38, 2019. Rekommenderat pris är ca 39 kr för en flaska om 850 ml. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03