Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Brämhults lanserar funktionella shots

Brämhults presenterar två nya shots: Antioxidant och Immun. Brämhults shots är gjorda på färska ingredienser med adderade vitaminer för extra funktion. Antioxidant innehåller vitamin E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Immun stöttar ditt immunförsvar genom folsyra, vitamin B6 och B12 som bidrar till immunförsvarets normala funktion. Två starka och goda shots med tydlig funktion.

Färska råvaror, direkt från vårt presseri, gör Brämhults shots inte bara nyttiga och "riviga" utan även goda. Tack vare de funktionella ingredienserna stärker de kroppen, till exempel genom att stötta immunförsvaret och bidra med en anti-inflammatorisk effekt. Vår Immun-shot innehåller hög andel nypressad ingefära som ger både god smak och kraftfull effekt.

INGREDIENSER IMMUN SHOT: Nypressad juice av äpplen, ingefärajuice, citronjuice och vitamin B6, B12 och folsyra .        

En ny shot med blåbär, chili och äpple - en stark shot med fantastisk smak från blåbär! Adderade vitaminer gör att vi kan förtydliga shotens effekt på kroppen som var ett tydligt konsumentbehov. Namnet Antioxidant speglar innehållet av Vitamin C och B som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

INGREDIENSER ANTIOXIDANT SHOT: Nypressad juice av äpplen, krossade blåbär, citronjuice, nypressad juice av chili och vitamin E.

-Shots är en väldigt spännande kategori, den växer snabbt och kraven från konsument kring produkterna ändras i samma takt. Våra nya shots Antioxidant och Immun har båda tydliga hälso-effekter, god smak och en tydlig hetta – något som vi på Brämhults tror är ett krav för att lyckas inom det här segmentet, säger Jonas Hofstedt, Brand Manager Brämhults.

Pris och tillgänglighet
Brämhults nya shots kommer i en förpackning på 300ml för ca 37 kr styck och finns i butik från vecka 39 2021 hos Ica och Bergendahls. En flaska ger 5 shots. Flaskan ingår i svenska pantsystemet och är tillverkad av 100% återvunnen plast.

För ytterligare information kontakta: Jonas Hofstedt, Brand Manager Brämhults, jonas.hofstedt@eckes-granini.com

För praktiska frågor som produktprover, bilder etc, kontakta: Natalie Chehadé, Marknadsassistent Brämhults, natalie.chehade@eckes-granini.com

Om Brämhults
Brämhults juicer och drycker bygger på hantverksglädje och kärleken till frukt och grönt. Kärlek, kunskap och passion till färska och goda råvaror är det som driver Brämhults att göra samma sak varje dag, hela veckan, året om. Läs mer om Brämhults här: Brämhults Juice (bramhults.se)

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till vårt presseri kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03