Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Brämhults lanserar smakrika nyheter - FIKA Smoothies

Brämhults breddar sitt sortiment ytterligare och adderar en smakrik produktnyhet till sitt smoothie-sortiment - FIKA Smoothies, inspirerade av det mest svenska vi har – FIKA! Höstens spännande nyheter med smak av kakao eller kardemumma kombinerar nya ingredienser med fokus på njutning. Smoothien ger en mättnadskänsla från frukt och kokosmjölk, perfekt till fikastunden för den som önskar någonting fräscht med råvaror som gör gott. Likt resten av Brämhults smoothie-segment består de nya produkterna av noga utvalda frukter tillsammans med smakförstärkare.

Brämhults Fika Smoothie Kardemumma är en härlig blandning av äpplen, banan, mango, kokosmjölk och såklart kardemumma, vilket resulterar i en unik och oemotståndlig smakupplevelse. För alla kardemumma-älskare är denna smoothie ett glädjebesked!

Brämhults Fika Smoothie Kakao med smak av choklad får sin fyllighet från kakao och balanseras upp av sötma från äpplen, banan, kokosmjölk och citronjuice. Den unika kombinationen av ingredienser ger en härlig smakupplevelse som passar perfekt för en god fikastund.

Vi älskar frukt i alla former och tycker det är fantastiskt roligt att kunna presentera våra

FIKA Smoothies som är precis lika goda som de låter! En fika som är naturligt laddad med ingredienser som gör gott”, säger Jonas Hofstedt, Brand Manager Brämhults.

I samband med produktnyheterna lanserar Brämhults kampanjen ”…a conversation starter” som tagits fram i samarbete med byrån FWB Agency. I fokus står mötet och kampanjen lyfter fram vikten av att träffas och prata med varandra, att faktiskt ta en fika. Om man ska fria, göra slut, säga upp sig, skapa en ny vänskap, välkomna en granne, bryta en stel tystnad eller bara ställa en fråga så underlättas stunderna av en FIKA Smoothie. Kampanjen fångar, på ett humoristiskt sätt, små möten mellan människor där Brämhults FIKA Smoothies kan vara verktyget till att agera som ”a conversation starter.”

Pris och tillgänglighet
Brämhults nya FIKA smoothies kommer i en förpackning på 300ml för ca 25 kr styck och finns i butik från vecka 39 2021 hos Ica, Bergendahls, 7-Eleven och Pressbyrån. Flaskan ingår i svenska pantsystemet och är tillverkad av 100% återvunnen plast.

För ytterligare information kontakta: Jonas Hofstedt, Brand Manager Brämhults, jonas.hofstedt@eckes-granini.com

För praktiska frågor som produktprover, bilder etc, kontakta: Natalie Chehadé, Marknadsassistent Brämhults, natalie.chehade@eckes-granini.com

Om Brämhults
Brämhults juicer och drycker bygger på hantverksglädje och kärleken till frukt och grönt. Kärlek, kunskap och passion till färska och goda råvaror är det som driver Brämhults att göra samma sak varje dag, hela veckan, året om. Läs mer om Brämhults här: Brämhults Juice (bramhults.se)

Involverade parter i kampanjen (utan inbördes ordning):

 Brämhults

Marie Lansinger, Marknadsdirektör

Ulrika Lång Gerdén, Nordic Brand Manager

Jonas Hofstedt, Brand Manager

Natalie Chehadé, Marknadsassistent

Frida Almqvist, Nordic Digital Manager

 FWB Agency

Jonas Löhr, Co-Founder & Chief Commercial Officer

Eppo Nurmela, Co-Founder & CEO

Tommy Guldstrand, Chief Creative Officer

Alexandra Figone, Chief Operating Officer

Olivia Muhrbeck, Coordinator

 Iprospect

Amelie Eriksson, Client Service Director

Mikaela Roxenmo Espinola, Client Lead Brand & Media

Lollo Wendelin, Social Media Specialist

Adam Sorling, Social Media Specialist

Cornelia Blomström, Broadcast Buyer

 Bulldozer

Charlotta Stenson, VD

Anna Bergström, Kundansvarig Projektledare

Anette Reutmer Åhlén, Formgivare

Tarot Pictures

Isabella Widlund, Producer

Gustav Bondesson, Director

Ulf Leide, Director of Photography

 Hob Nob

Fanny Ekstrand, Co-founder of Hobnob

Linn Eklund, Co-founder of Hobnob

 MOLINO PR

Jessica Clarin Lindberg, CEO & Partner

Pim Molin Tegnér, Founder & Partner

Caroline Mjällby, Junior PR Consultant

Ämnen

Kategorier


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03