Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Brämhults redo för festivalsommar med två nya lemonader

Sommaren närmar sig med stormsteg och Brämhults är i full gång med pressningen av sina populära lemonader. Folkets favorit med mango och passionsfrukt kommer tillbaka till butikshyllan och får dessutom sällskap av en helt ny smak – lemonad med gurka.

- Många har längtat efter mango och passionsfrukt så det känns fantastiskt att den äntligen får göra comeback. Och vår fräscha nyhet med gurka är verkligen den perfekta sommarsmaken, säger Ulrika Lång Gerdén, Brand Manager på Brämhults.

I augusti kommer Brämhults återigen finnas med under Way Out West i Göteborg. Dit plockar de med sig nypressade alternativ som breddar dryckesutbudet på festivalen och vill inspirera besökarna att välja ett fruktigt och alkoholfritt alternativ. Redan nu kan törstiga fruktälskare hitta den perfekta sommardrinken i Brämhults digitala receptbank.

- Våra lemonader är fantastiskt goda att dricka som de är, men ibland vill man kanske göra något extra. För oss som har en passion för färska råvaror och smaker känns det viktigt att visa att goda drinkar kan göras utan alkohol, säger Ulrika Lång Gerdén.

Precis som resten av året är lemonad med nypressad citron samt lemonad med hallon/ingefära en del av sortimentet. Nu får de sällskap av två nytillskott som redan nu finns ute i handeln. Tidigare festivalår har juiceloungen med lemonad-bar fungerat lite som en väldigt avslappnad testpanel där besökare har fått prova nya blandningar.

- Vi uppdaterade receptet på vår lemonad med hallon efter Way Out West 2016 när en festivalblandning med ingefära var väldigt populär. Så vi hoppas verkligen att alla som tycker om Brämhults kommer förbi loungen för att provsmaka, snacka frukt och tycker till, säger Ulrika Lång Gerdén.

För mer information, kontakta:

Ulrika Lång Gerdén
Brand Manager, Brämhults
072-832 85 07

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03