Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Brämhults väcker eftermiddagströtta

Varje dag 15:00 stannar Sverige. Klockan 15:01 bjuder Brämhults på smoothies för att komma igång igen.

1998 blandade Brämhults den första svenska smoothien. Nu lanserar presseriet två nya smaker - och bjuder hela landet på mellanmål.

– Vi älskar all frukt urskillningslöst. Men banan är inte en frukt. Därför provade vi att blanda två smoothies utan banan. Nu vill vi att så många som möjligt ska få smaka, säger Johan Kikas, marknadschef på Brämhults.

Vid tretiden varje dag går produktiviteten och koncentrationen ned på de flesta svenska kontor. Samtidigt ökar internetanvändningen. Brämhults möter dessa motsatta kurvor genom att bjuda på smoothies varje dag klockan 15:01. Besökare på Brämhults Facebooksida kan själva ta smoothies från en interaktiv kyl och får flaskan i form av en sms-kupong.

– Istället för att bara ge bort våra produkter, ville vi hitta ett tillfälle då de kan göra nytta för människor. Mellanmålet är ett sådant tillfälle, säger Johan Kikas.

Kampanjen syns bland annat med banners på Aftonbladet klockan 15:00 varje dag. Den är framtagen av Volontaire i samarbete med Rebenga.

Kylen är också en del av Brämhults webbplats, som har kort hållbarhet och görs om var 18:e dag. – på så sätt är hemsidan alltid lika färsk som presseriets juicer och smoothies. Sedan 2009 har Brämhults bland annat sponsrat blodgivare med blodapelsinjuice, lanserat Sveriges enda naturliga vitaminvatten och pressat världens dyraste juice till kronprinsessbröllopet.

För mer information, kontakta Johan Kikas, marknadschef på Brämhults (johan.kikas@bramhults.se, 0709774515) eller Carl Unger, VD på Volontaire (carl@volontaire.se, 0767730450).

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03