Gå direkt till innehåll
Brämhults x Chokladfabriken: En innovativ smakupplevelse av högsta kvalitet

Pressmeddelande -

Brämhults x Chokladfabriken: En innovativ smakupplevelse av högsta kvalitet

I Brämhults pågående kampanj ”Mer än bara juice” sträcker man sig bortom det traditionsenliga frukostbordet. Kampanjen syftar till att illustrera varumärkets mångsidighet och uppmanar till kreativ användning av sina produkter, vilket även inspirerat till det unika samarbete som nu lanseras. Tillsammans med Chokladfabriken presenterar man två exklusivt framtagna praliner som bjuder in till en innovativ smakupplevelse. Samarbetet symboliserar en perfekt harmoni av smakfull konst och visionärt hantverk, vilket förstärker Brämhults engagemang för kvalitet och innovation.

“Samarbetet med Chokladfabriken är ett spännande steg i utvecklingen av vårt varumärke. Här representeras vår strävan att kontinuerligt överraska våra konsumenter med nya och innovativa sätt att njuta av våra produkter. Vi är oerhört glada över att ha fått göra detta tillsammans med just Chokladfabriken, vars otroliga hantverk är en stor inspirationskälla.” — Berättar Ulrika Lång Gerdén, International Sr. Brand Manager, Brämhults.

“Det här var ett roligt projekt! När man gör hantverkspraliner är varje ingrediens viktig, och Brämhults har fina, rena smaker som gör sig bra ihop med chokladen. Det blev två härligt friska praliner med somrig smak. Flera av dem försvann redan i tillverkningen, vilket alltid är ett gott tecken.” — säger Martin Isaksson som är chefskonditor på Chokladfabriken.

Med en gemensam passion för kvalitet och noggrant utvalda ingredienser, har man skapat två olika praliner där Brämhults Drycker inte bara inspirerat till smakkombinationerna – de har använts som ingredienser under tillverkningen. Både ”Blåbär och Svarta Vinbär”, samt ”Jordgubb och Lime”, representerar en perfekt balans mellan tradition och innovation. Detta banbrytande samarbete, som är Brämhults första någonsin, markerar inte bara en milstolpe i varumärkets historia; det är en berättelse om kreativitet, och vidare även en hyllning till naturens smaker och hantverkets konst.

Kärleken till råvarornas ursprung är tydlig hos de båda varumärkena, och med tanke på att chokladens huvudingrediens är kakao, som i sin tur kommer från kakaofrukten, ser man även den naturliga koppling som finns mellan två till synes olika världar. Produkterna säljs nu exklusivt i Chokladfabrikens butiker och på deras hemsida under en begränsad period.

För mer information, besök bramhults.se/kampanj/bramhults-x-chokladfabriken

OM BRÄMHULTS
Som pionjärer inom naturliga och färskpressade juicer representerar Brämhults ett engagemang för kvalitet, naturlighet, och innovation. Det är drivkraften bakom att skapa produkter som inte bara smakar gott utan också inspirerar till en mer hållbar och kreativ livsstil.

OM CHOKLADFABRIKEN
Chokladfabriken i Stockholm är kända för sitt fina hantverk och sina noga utvalda ingredienser. Företaget startades 1997 och drivs fortfarande av Martin och Ellinor, som båda heter Isaksson i efternamn. Martin är konditor med ett förflutet i kocklandslaget och Ellinor ser till att chokladen når rätt personer. Med en passion för choklad och innovation, erbjuder Chokladfabriken en härlig upplevelse för alla chokladälskare, där varje produkt berättar en historia om kvalitet och kärlek till choklad.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03