Gå direkt till innehåll
Nyhet God Morgon® EKO Orange & Blood orange
Nyhet God Morgon® EKO Orange & Blood orange

Pressmeddelande -

Ekologisk nyhet från God Morgon®

I vår kommer en härlig nyhet för alla trogna citrusälskare där ute, God Morgon® EKO Orange & Blood orange.
– Ett soligt kärleksmöte, där blodapelsinens aromatiska och kraftfulla smak möter den syrliga apelsinen i en rund och lagom söt blandning, säger Maria Engelbrekts, Brand Manager, God Morgon®.

Nya God Morgon® EKO Orange & Blood orange består av 100% ekologisk och solmogen frukt som plockats för hand. Söta apelsiner och aromatiska blodapelsiner. Resultatet är en väl avvägd citrusjuice som passar lyxiga frukostar.

Citrusblandningar och apelsin är de populäraste juicerna på frukostborden i Sverige. Citrus är också en stor del av historien för God Morgon® som lanserade sin första ekologiska apelsinjuice redan år 2000.

– Svenskarna älskar sin citrusjuice på frukostbordet och vi är jätteglada att ha fått fram en riktigt bra och härlig smakblandning som dessutom är helt ekologisk, säger Maria Engelbrekts, Brand Manager, God Morgon®.

Mytomspunna blodapelsiner
Blodapelsiner växer nästan enbart på Sicilien och det är mineralerna i jorden som ger apelsinerna deras röda färg och karaktäristiska smak. Tillgången är alltså inte oändlig och i nya God Morgon® EKO Orange & Blood orange är det dessutom ekologiska blodapelsiner.

God Morgon® är Sveriges största leverantör inom ekologisk juice, nästan två av tre kylda ekologiska juicer är från God Morgon®. Frukterna är ekologiskt odlade och har fått växa och mogna på egna villkor utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel.

Nya God Morgon® EKO Orange & Blood orange lanseras v.20 i de flesta matvarubutiker. Cirkapris 26,90 kr för 0,85 liter. Flaskan ingår i pantsystemet.

För ytterligare information kontakta:
Maria Engelbrekts, Brand Manager God Morgon®, 070-894 08 14
Maria.Engelbrekts@eckes-granini.com

För praktiska frågor som produktprover, bilder etc, kontakta:
Natali Fernando, 070-779 61 27
natali@amazingalice.se

Ämnen

Kategorier


God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice och spännande blandsmaker. God Morgon® använder bara solmogen, handplockad frukt i sina produkter och lanserade ekologisk apelsinjuice redan år 2000. I dag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. https://godmorgon.com/se/

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03