Gå direkt till innehåll
God Morgon® Ekologisk Äpple, Lime & Citrongräs 0,85L lanserades på Ica, Coop & City Gross v.39 2021.
God Morgon® Ekologisk Äpple, Lime & Citrongräs 0,85L lanserades på Ica, Coop & City Gross v.39 2021.

Pressmeddelande -

Ekologisk nyhet från God Morgon®

God Morgon® utökar sitt sortiment av ekologiska juicer och fruktdrycker med nyheten God Morgon® Ekologisk Äpple, Lime & Citrongräs. En fräsch och grön fruktdryck med ekologisk frukt som passar perfekt till frukost eller som törstsläckare under dagen. Flaskan har ny design och är tillverkad av 100 procent återvunnet material.

Den fruktiga nyheten God Morgon® Ekologisk Äpple, Lime & Citrongräs är pressad av 100 procent ekologisk frukt med en bas på äpple vilket ger fruktdrycken en frisk och mild smak. Lime och Citrongräs tillför en fräsch karaktär, och resultatet blir en uppfriskande törstsläckare – med njutning i fokus!

– Ekologiska råvaror ger inte bara en god smak, de hjälper även till med att hålla bekämpningsmedel borta från naturen, vilket har en positiv påverkan och effekt på den biologiska mångfalden. Med vårt ekologiska sortiment tar vi tillsammans ett steg mot en bättre morgondag – och en riktig bra start på dagen, säger Josefin Nordmark, Brand Manager på God Morgon®.

Uppdaterad design och en mer hållbar förpackning
God Morgon® har stort fokus på hållbarhet, både vad gäller råvara, process samt hållbara förpackningar. I samband med lansering av den nya smaken uppdateras även God Morgon® Ekologisk med ny design och en mer hållbar flaska. Såväl flaskan som etiketten är gjorda av 100 procent återvunnet material och flaskan ingår i det svenska pantsystemet.

God Morgon® är Sveriges största leverantör inom ekologisk juice, nästan två av tre kylda ekologiska juicer är från God Morgon®. Frukterna är ekologiskt odlade och har fått växa och mogna på egna villkor utan kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Alla ekologiska juicer från God Morgon® är certifierade med EU:s ekologiska märkning, EU-lövet, som är en enhetlig symbol för ekologiska produkter inom EU.1

Pris och tillgänglighet
God Morgon® Ekologisk Äpple, Lime & Citrongräs lanseras v.39 2021 hos Ica, Coop & City Gross. Cirkapris: 26,90 kr för 0,85 liter. Flaskan ingår i svenska pantsystemet och är tillverkad av 100% återvunnen plast och pappersetikett.

För ytterligare information kontakta:
Josefin Nordmark, Brand Manager God Morgon®, josefin.nordmark@eckes-granini.com

För praktiska frågor som produktprover, bilder etc, kontakta:
Viktoria Engström, 073-937 45 11, viktoria.engstrom@prat.se

1Symbolen får bara användas på produkter som har certifierats som ekologiska av ett godkänt kontrollorgan och uppfyller strikta villkor för hur de produceras, bearbetas, transporteras och lagras.

Ämnen

Taggar


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Presskontakt

Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt Marketing Director +46 33 - 722 66 03

Relaterat material