Gå direkt till innehåll
God Morgon® lanserar Fruit Crush – uppfriskande och fruktiga nyheter

Pressmeddelande -

God Morgon® lanserar Fruit Crush – uppfriskande och fruktiga nyheter

Nu utökar God Morgon® sitt populära sortiment med nya spännande produkter. God Morgon® Fruit Crush är en uppfriskande fruktdryck med 70 procent frukt och utan tillsatt socker som lanseras i två goda smaker: Apelsin & Mango och Äpple & Rabarber. Perfekt när du är sugen på något lätt och smakrikt att dricka, passar både till frukost, lunch och helgmyset!

God Morgon® Fruit Crush består av noga utvalda frukter och bär med bästa smak i fokus. Välj mellan en fräsch tropisk smak med mango och apelsin, eller förläng sommaren med den friska smaken av äpple och rabarber. Fruktdryckerna passar både till frukost och som en fruktig, härlig törstsläckare under dagen.

    – Vår nya serie Fruit Crush är en ny typ av fruktdryck med noggrant utvalda ingredienser som vi är övertygade om kommer bli omedelbara favoriter hos alla som söker en uppfriskande törstsläckare i vardagen. Dryckerna är goda som de är, men blir extra fräscha om du tillsätter krossad is. De passar även perfekt som bas för läskande och smakrika mocktails, säger Josefin Wirhed, Brand Manager God Morgon®.

    God Morgon® Fruit Crush Apelsin & Mango 1L är en tropisk smakexplosion av söt mango och uppfriskande apelsin med en bas av äpple. En törstsläckande fruktdryck med noga utvalda frukter som varsamt pressats för en härlig smak. Innehåller 70 procent frukt och inget tillsatt socker.

    God Morgon® Fruit Crush Äpple & Rabarber 1L ger en fräsch smak av nordisk sommar med syrlig rabarber och söta äpplen. En balanserad och uppfriskande smakupplevelse, pressad av noggrant utvalda råvaror. Innehåller 70 procent frukt och inget tillsatt socker.

    Pris och tillgänglighet
    God Morgon® Fruit Crush Apelsin & Mango, God Morgon® Fruit Crush Äpple & Rabarber lanseras v.36 2023 hos Ica och Coop. Cirkapris: 20-24 kr för 1L.

    För ytterligare information kontakta:
    Josefin Wirhed, Brand Manager God Morgon®, Josefin.Wirhed@eckes-granini.com

    För praktiska frågor som produktprover, bilder etc, kontakta:
    Viktoria Engström, 073-937 45 11, viktoria.engstrom@prat.se

    Ämnen

    Kategorier


    God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice samt andra spännande smakblandningar. God Morgon® använder solmogen och noga utvald frukt i sina produkter och lanserade sin första ekologiska juice redan år 2000. Idag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. Läs mer om God Morgon här: https://godmorgon.com/se

    Kontakter

    Stina Haglund

    Senior Brand Manager 033-204567