Gå direkt till innehåll
God Morgon® Selected Blend Strawberry Guava lanseras vecka 7 på Ica, Coop och City Gross.
God Morgon® Selected Blend Strawberry Guava lanseras vecka 7 på Ica, Coop och City Gross.

Pressmeddelande -

God Morgon® lanserar nyhet för finsmakaren och låter uppskattad favorit stanna

Nu adderar God Morgon® en spännande nyhet till sitt Selected Blends-sortiment i form av en ny Limited Edition-smak: Selected Blend Strawberry Guava. Kombinationen av milda äpplen, söta jordgubbar och frisk guava ger en exotisk smak som passar perfekt för finsmakaren. Samtidigt blir förra årets Limited Edition-succé, Selected Blend Mango Raspberry, nu en del av ordinarie sortiment.

God Morgon® Selected Blends består av noga utvalda smakkombinationer av hög kvalitet. Nu utökas sortimentet med ny smak på tillfälligt besök – Selected Blend Strawberry Guava. En härligt söt och frisk smak för den som söker det lilla extra.
– Vi är glada att välkomna en exotisk nyhet till vårt Selected Blends-sortiment i juicehyllan. Limited Edition-juicerna från God Morgon® är ett uppskattat och populärt segment som ger konsumenterna möjlighet att prova på och njuta av nya spännande smakblandningar, säger Ida Kjelledal, Brand Manager God Morgon®.

Uppskattad favorit får stanna
Samtidigt låter God Morgon® den tidigare Limited Edition-favoriten Selected Blend Mango Raspberry bli en del av det ordinarie juicesortimentet.
– Det är jätteroligt att konsumenter hör av sig till oss med en önskan om att limiterade juicer ska bli kvar i det ordinarie sortimentet. Efter stark efterfrågan blir nu God Morgon® Selected Mango Raspberry, med smak av söta hallon, fruktig mango och syrligt äpple, en del av det ordinarie sortimentet, säger Ida Kjelledal.

    Pris och tillgänglighet
    God Morgon® Selected Strawberry Guava lanseras v.7 2024 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 28-32 SEK för 1L. God Morgon® Selected Mango & Raspberry finns redan tillgänglig i detaljhandeln. Cirkapris: 28-32 SEK för 1L.

    För ytterligare information kontakta:
    Ida Kjelledal, Brand Manager God Morgon®, ida.kjelledal@eckes-granini.com

    För praktiska frågor som produktprover, bilder etc, kontakta:
    Moa Holm, 0735-11 45 43, moa.holm@prat.se

    Ämnen

    Kategorier


    God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice samt andra spännande smakblandningar. God Morgon® använder solmogen och noga utvalda frukter i sina produkter och lanserade sin första ekologiska juice redan år 2000. Idag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. Läs mer om God Morgon här: https://godmorgon.com/se

    Kontakter

    Stina Haglund

    Stina Haglund

    Sr. Nordic Brand Manager God Morgon +46 33 - 20 45 67