Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Med musik och Melonad sprider fruktpressarna Brämhults festivalkärlek i sommar!

Varje år presenterar presseriet en ny smak i sitt lemonadsortiment. Nu får landets butiker göra plats på scen för Melonad, en läskande blandning av nypressade citroner och melon. Flaskan den kommer i har dessutom fått nya färgglada festivalkläder.

- Vi testade att blanda de somrigaste och fräschaste smakerna vi kunde komma på och resultatet blev supergott! Nu håller vi tummarna för att alla konsumenter gillar Melonaden lika mycket som vi och hittar en ny favorit i butikshyllan, säger Ulrika Lång Gerdén, Trade Marketing Manager hos Brämhults.

Presseriet har tidigare berättat om sommarens samarbete med festivalen Way Out West. Tillsammans kommer de erbjuda alla besökare ett både hållbart och alkoholfritt alternativ, med nypressade ekologiska juicer och lemonader inne på området.

- Way Out West har en tydlig profil som lyfter både miljö och social hållbarhet, frågor som vi på Brämhults också prioriterar. Därför känns det extra roligt att arbeta tillsammans med dem i sommar, säger Ulrika Lång Gerdén

De nypressade ekologiska juicerna och de fräscha lemonaderna följer den alkoholfria trenden och passar alla besökare som vill ha ett törstsläckande, smakrikt alternativ perfekt.

- Att trenden håller i sig är ett resultat av både större utbud och ökad medvetenhet hos konsumenterna. Tiden då det var trist att välja alkoholfritt är förbi, nu är det ett aktivt val som allt fler väljer före alkohol, säger Ulrika Lång Gerdén.

Men innan Way Out West går av stapeln i mitten av augusti får musikälskare i hela Sverige möjligheten att smittas av Brämhults färgglada festivalkärlek, både digitalt och i butik. Presseriets lemonader får ny kostym i form av unika Way Out West-etiketter och på brämhultslove.se kan besökaren komma i stämning med den hetaste spellistan, skicka digitalt festivalpepp och ladda inför festivalhelgen i augusti.

- Till Way Out West tar vi med oss Brämhults mobila juicebar ”Juicefin” och bygger upp ett härligt häng med törstsläckande lemonader, tävlingar och en chans att snacka frukt med oss såklart. Hoppas att vi ses i Slottsskogen i sommar, avslutar Ulrika Lång Gerdén.

För mer information, kontakta
Ulrika Lång Gerdén
Trade Marketing Manager, Brämhults
072-832 85 07

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03