Gå direkt till innehåll
Nu finns äntligen God Morgon® Tropical som 1 liters förpackning!

Pressmeddelande -

Nu finns äntligen God Morgon® Tropical som 1 liters förpackning!

God Morgon® breddar bassortimentet och gör plats i juicehyllan för familjefavoriten God Morgon Tropical® i 1 liters förpackning. Under 2020 förbättrades receptet på den tropiska juicen i storpack och nu lanseras solskenshistorian i en 1 liters förpackning för att passa de mindre hushållen.
- Vi är många som längtar bort till varmare och soligare breddgrader. Mitt bästa tips för att fånga den tropiska känslan är att njuta av vår söta och exotiska God Morgon
® Tropical 1L eller 1,75L till frukostbordet. Det gäller att hitta de små medlen i vardagen och blicka framåt mot ljusare tider, säger Ida Kjelledal, Jr. Brand Manager, God Morgon®.

Juicen har en klargul färg med saftigt fruktkött. God Morgon Tropical är en blandning av mango, passionsfrukt, apelsin, äpple, ananas, aprikos, banan och guava. En söt och mild juice som passar hela familjen.

100% frukt - skördas när de är som allra bäst
God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och levererar sedan tidigare frukostjuicer i både klassiska och exotiska, spännande smaker.

– Det finns ett tydligt intresse för tropiska juicer och därför känns det extra kul att nu kunna erbjuda våra konsumenter vår tropiska familjefavorit som 1 liters förpackning säger Ida Kjelledal, Jr Brand Manager, God Morgon®.

God Morgon® Tropical 1L lanserades i februari hos ICA, Coop och City Gross. Cirkapris 17,51 kr för 1 liter.

För ytterligare information kontakta:
Ida Kjelledal, Jr. Brand Manager God Morgon®, 070 091 31 90,
ida.kjelledal@eckes-granini.com

Ämnen

Taggar


God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice samt andra spännande smakblandningar. God Morgon® använder bara solmogen och noga utvald frukt i sina produkter och lanserade ekologisk apelsinjuice redan år 2000. I dag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. https://godmorgon.com/se/

Presskontakt

Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt Marketing Director +46 33 - 722 66 03

Relaterat material