Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ny marknadschef på Brämhults Juice

Helen Mellde Helmfridsson blir ny marknadschef för Brämhults Juice från och med April. Helen kommer närmast från Svenska Statoil där hon som Kategorichef Snabbmat har haft ansvaret för Statoils sortiment och varumärke Made To Go.

-       Brämhults har med sitt starka varumärke och unika, nypressade sortiment verkligen imponerat, och jag ser fram emot att få vara en del av teamet bakom presseriet utanför Borås, säger Helen Helmfridsson. 

Brämhults pressar frukt och levererar juice till kunder i Sverige, Danmark, Norge och Finland 5 dagar i veckan. De har inget lager av färdigpressad juice, allt pressas mot kundens order.

Brämhults har länge arbetat aktivt med nya medier så som Facebook och Twitter. Idag har Brämhults facebooksida närmare 8000 ”likes” och mer än 1000 kunder följer varumärket på twitter. På www.brämhults.se möter kunderna värdens första webbsida med begränsad hållbarhet, den håller i 18 dagar precis som Brämhults juicer och smooties.

-       Brämhults är kända för sin innovativa och kreativa marknadsföring, inte minst inom sociala medier. Det skall bli mycket spännande att vara med och utveckla ett så starkt varumärket inför framtiden, avslutar Helen.

För mer information, kontakta Helen Mellde Helmfridsson, Marknadschef på Brämhults (helen.melldehelmfridsson@brämhults.se, 0709 77 45 22)

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03