Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Öppet presseri i Brämhult

Många är nyfikna på hur vi lyckas pressa 70 ton nyanlända frukter och grönsaker (utan tillsatser så klart) och köra ut dem till butikerna på en och samma dag. Vi vill därför visa precis hur det går till i vårt presseri. Riktigt god juice är nämligen ingenting som produceras i en fabrik - den pressas helt enkelt av färska frukter och grönsaker.

Den 18 maj klockan 10.00 bjuder vi in till studiebesök hos oss i Brämhult. Gästerna kommer att få ställa alla upptänkliga frågor, bekanta sig med oss som jobbar här, vandra omkring bland tusentals frukter och grönsaker från hela världen, se hur de pressas, mosas, blandas och buteljeras, smaka på resultatet och ta med sig så mycket juice de orkar dricka!

Brämhults har alltid strävat efter att göra resan från jord till frukostbord så kort och schysst som möjligt. Vi som jobbar på presseriet har nämligen en övertygelse om att juice smakar bättre utan mellanvägar. Våra juicer har för den skull mer gemensamt med frukt än med våra konkurrenter – med varierande smak och färg beroende på säsong och en hållbarhet på bara 18 dagar innan de jäser.

Vill du också komma till oss?

Anmäl dig på http://www.facebook.com/event.php?eid=140637939336088

eller www.bramhults.se.

Vi ser fram emot ditt besök!

För mer information, kontakta gärna Johan Kikas, marknadschef på Brämhults: 0709774515, johan.kikas@bramhults.se

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03