Gå direkt till innehåll
Nya tillskottet Rynkeby Shot Rödbeta tillsammans med Rynkeby Shot Ingefära och Rynkeby Shot Ingefära Gurkmeja.
Nya tillskottet Rynkeby Shot Rödbeta tillsammans med Rynkeby Shot Ingefära och Rynkeby Shot Ingefära Gurkmeja.

Pressmeddelande -

Rynkeby shot lanserar rödbetshot

Rynkeby Shot utökar i februari 2019 sitt sortiment med en rödbetsshot. Rödbetan har blivit hyllad för sina hälsoegenskaper då den är rik på antioxidanter, antocyaniner och vitamin C. Rynkebys rödbetshot är en naturlig energikick helt utan tillsatt socker för alla som vill skapa sig en ny god vana.

Många svenskar har hakat på trenden att dricka frukt- och grönsaksshots och bland grönsakerna har rödbetan seglat upp och blivit en favoritingrediens. Nu kommer Rynkeby Shot Rödbeta. Shoten innehåller hela 80% rödbeta som balanseras fint med svartvinbär och en hint av hetta från chili.

Forskning visar att konsumtion av rödbetor kan öka uthålligheten och sänka blodtrycket. Rödbetan innehåller nämligen höga halter av nitrat som påverkar syreupptagningen i kroppen, vilket är extra positivt för alla som håller på med någon form av uthållighetsträning. Den är dessutom rik på antioxidanter, antocyaniner och vitamin C som stärker immunförsvaret.

  • -Med tillskottet av den nya rödbetshoten har vi nu en härlig shotsfamilj med något för alla. Den knallröda rödbetshoten kompletterar de befintliga smakerna ingefära och gurkmeja perfekt. Vi på Rynkeby vill att det ska vara enkelt att skaffa sig en ny god vana. En shot är ett perfekt komplement till frukosten och ger en härlig energikick innan träningspasset eller till eftermiddagsfikan på jobbet, säger Annika Hällström, Brand Manager för Rynkeby.

Rynkeby Shot vill underlätta för konsumenten att skapa sig en ny god vana och få i sig nyttiga vitaminer och mineraler på ett enkelt sätt. Flaskorna hittar man i butikens koloniala hylla och innehåller 50 cl vilket ger 12 shots per flaska. Rynkeby Shot finns tidigare i smakerna Ingefära och Ingefära Gurkmeja.

För mer information, vänligen kontakta:
Annika Hällström, Brand Manager Eckes-Granini Sverige
Telefon: 0708-158 541, annika.hallstrom@eckes-granini.com

Ämnen

Kategorier


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03