Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Salong Betong bjuder på Brämhults

I den hyllade tv-serien Danne & Bleckan - från ingenting till någonting på SVT Play, kritiserar tatueraren Anders Bleckhorns från Salong Betong den galopperande försäljningen av energidrycker i Stockholms förorter.

- Problemet är att kiosker bara säljer Red Bull och sådana här energidrycker. Jag tycker att ungdomarna ska ha färskpressad Brämhultsjuice, sådan som kungabarnen dricker. Vi ska också ha ordentlig näring, så att vi uppfattar mer än bara reklamen på tv.

Brämhults har varit kunglig hovleverantör sedan 2005, och pressat frukt till människor sedan 1947. Därför kontaktade det lilla presseriet genast Salong Betong i Högdalen i utkanten av Stockholm och inledde ett samarbete. Alla tatueringskunder får idag en gratis flaska nypressad juice.

- Det är perfekt för att återställa blodsockernivån efter en sittning, säger Daniel Eriksson, grundare och VD på Salong Betong. Dessutom är det nyttigare att dricka nypressad frukt än konstgjorda energidrycker.

- Precis som Brämhults drivs Salong Betong av passion och kärlek till sitt yrke, säger Stefan Boström, VD på Brämhults. Det är värden som vi vill uppmuntra och stödja.

Tron på kvalitet, integritet och att gå sin egen väg förenar de två företagen, trots deras vitt skilda branscher. Med färska juicer - pressade lokalt i Brämhult och med kort hållbarhet - har Brämhults nått framgång på den stora juicemarknaden, trots de utmaningar i kylhantering och logistik som konceptet kräver. Salong Betong är en av Sveriges mest omtalade tatueringsstudior och har förutom i den populära tv-serien även synts med designsamarbeten, skivomslag, artistlanseringar och ett eget fotbollslag i korpenserien.

Förhoppningen är att samarbetet med Brämhults ska utvecklas på sikt med bas i Högdalen för att fortsätta göra färska, hälsosamma juicer tillgängliga för fler.

- Vi har många idéer, vi får se vad som händer framöver, säger Daniel Eriksson, grundare och VD på Salong Betong.

För mer information, kontakta Stefan Boström, VD på Brämhults (stefan.bostrom@bramhults.se, 0709774520) eller Daniel Eriksson, VD och grundare av Salong Betong (salongbetong@gmail.com, 0707601650).


Salong Betong är en av Sveriges mest omtalade tatueringsstudios, som både kända och okända personer vallfärdar till för att få välgjorda tatueringar. Varumärket Salong Betong har växt om sig själv flera gånger om med designsamarbeten, skor, skivomslag, affischer, artistlanseringar, ett fotbollslag samt den egna tv-serien ’Danne & Bleckan - från ingenting till någonting’ på SVT Play.

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter, äpplen och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03