Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Smak av svensk sommar & exotisk magi - Nu kommer God Morgon® Smoothie

I sommar kommer för första gången God Morgon® Smoothie.
Gjorda på 100% frukt och bär lanseras från start två härliga smaker förpackade i praktisk enliterskartong.
– Ett perfekt tillskott i vår God Morgon-familj lagom till sommaren! Vi har sån tradition och kunskap kring frukt och bär i företaget och är superglada att våra juicer får sällskap av matigare smoothies, säger Annika Hällström, Brand Manager, God Morgon®.

Nyheterna är helt veganska och består av 100% mosade frukter och bär. De har en slät och matig konsistens där du känner av frukten och bären.De är både fräscha och mättande –perfekta till frukost likaväl som till mellis.

God Morgon® Smoothie Äpple, Jordgubbar & Svartvinbär. Härlig och uppfriskande smak av svensk sommar med både syrlighet och sötma. Den mustiga smaken av svarta vinbär är där utan att ta över. Perfekt för alla som tycker bäst om sin smoothie utan banan.

God Morgon® Smoothie Apelsin, Mango & Banan. En magiskt god exotisk blandning av apelsin och mango som bas. Söt, aromatisk och dessutom med en hint av banan som tillför både smak och konsistens.

100% frukt och bär - skördas när de är som allra bäst

God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och levererar sedan tidigare frukostjuicer i både klassiska och exotiska, spännande smaker.

– Jag är framförallt stolt över att vi är så duktiga på råvara och smak. Vi använder frukter och bär som mognat i egen takt och skördats när de är som allra bäst. Och vi har fått fram smakblandningar på våra smoothies som känns både breda och spännande, säger Annika Hällström, Brand Manager, God Morgon®.

Ämnen

Kategorier


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03