Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Svalkande tips i sommarvärmen från Brämhults och matstylisten Lomelino

Linda Lomelino, det svenska stjärnskottet på kokbokshimlen, har stylat Brämhults storsäljande fruktdryck Jordgubb Lime i form av svalkande isglass. Det är enkelt, gott och innehåller inga som helst konstigheter.

Sommar och glass. Inget är väl mer förknippat med ledighet och härliga stunder tillsammans med nära och kära. Men i skenet av tillsatsdebatten som rasat de senaste åren är många föräldrar tveksamma till sina barns ökade konsumtion av fabrikstillverkade glassar, fulla med tillsatser och e-nummer. Lösningen är att göra glass själv. Med en god dryck från Brämhults och en glassform är det lika enkelt som att gå till kiosken, men både godare och nyttigare.

– Våra drycker är gjorda på de finaste råvarorna med mycket smak och färg. Förutom som läskande alkoholfri törstsläckare är de utmärkta att använda i matlagning, i allt ifrån glass till som smaksättare i dressingar och marinader, tipsar Stina Haglund, produktutvecklare på Brämhults.

Linda Lomelino, självlärd kokboksförfattare, fotograf, bloggare och stylist har blivit ett fenomen på Instagram med över 220 000 internationella följare. Hon är aktuell med en ny kokbok i september och har sedan tidigare gett ut två storsäljande kokböcker: Lomelinos tårtor, som översatts till fem språk och Lomelinos glass.


Brämhults Jordgubb-Lime är en storsäljare. Smaken består av ljuvligt söta, lena och solmogna jordgubbar som möter en syrlig tvist av lime. Resultatet är en perfekt avvägning mellan frisk syra och mjuk sötma.

Se mer av Lomelino på Instagram: @linda_lomelino

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03