Gå direkt till innehåll
Nya God Morgon EKO PET
Nya God Morgon EKO PET

Pressmeddelande -

Sveriges bästa sortiment av ekojuice blir ännu bättre Nya smaker och vacker design

God Morgon® är redan största leverantör av ekologisk juice i Sverige. I vår får EKO-familjen ytterligare ett lyft: ett helt nytt koncept med nya smakblandningar och klassisk apelsin lanseras i vackra flaskor som lyfter fram innehållet. – Våra kunder är medvetna och intresserade, de söker transparens i alla led. Den nya designen lyfter fram det färgstarka och vackra innehållet i våra produkter, säger Pernilla Morén, Senior Nordic Brand Manager, God Morgon®.

V19 kommer det nya ekosortimentet ut i butik:
NY! God Morgon® EKO Äpple & Jordgubb, lyxigt uppfriskande och somrig smak.
NY! God Morgon® EKO Äpple & Fläder, ljuvlig äppeljuice med balanserat inslag av fläder.
NY! God Morgon® EKO Mandarin & Morot, frisk och samtidigt mild, perfekt morgonjuice.
NY! God Morgon® EKO Citrus, fylld av smak och friskhet och samtidigt mild och god.

God Morgon® EKO Apelsin, klassisk storsäljare som har rikligt med fruktkött och smak. God Morgon® lanserade ekologisk apelsinjuice redan år 2000 och i dag är nästan två av tre kylda ekojuicer som köps från God Morgon®. Ekologiskt odlad frukt har fått växa och mogna på egna villkor utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel.

– Jag är framförallt stolt över att vi har lyckats säkra ekologisk frukt av hög kvalitet  tillräcklig mängd och variation så att vi kan få fram den här unika smakbredden. Vi har de stora breda smakerna men även spännande varianter så att det finns något för alla, säger Pernilla Morén, Senior Nordic Brand Manager, God Morgon®.

Premiär för God Morgon® i pantsystemet
De nya flaskorna har en organisk design där juicens vackra färger får stå i fokus. Flaskorna är tillverkade i 25% återvunnen plast och ingår i pantsystemet. 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03