Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Tre nya smoothies från Brämhults som ger energi till att bestiga vardagsbergen!

Årets nya smoothies från Brämhults har fått namn som ska hjälpa konsumenten att göra sitt val i smoothiehyllan. Nu kan du enkelt välja vad just du behöver för att få en extra kick i vardagen. Dricker du ENERGI får du en ananas-, passionsfrukts- och jordgubbsmakande smoothie som innehåller extra C-vitamin från acerola och koffein från gröna kaffebönor. I smaken KRAFT får du mycket fibrer från härliga citrusfrukter och pumpa och i smaken VITAMIN är det just vitaminerna som spelar huvudrollen. Nordiska bär sätter smaken, och de extra vitaminerna kommer från syrliga acerolabär med ett naturligt högt C-vitamininnehåll samt E-vitamin utvunnet ur solrosfrön.

- Våra nya smoothies smakar inte bara gott utan ger en extra funktion. Med överraskande ingredienser som gröna kaffebönor, pumpa och vitaminer från solrosor har vi fått till smakblandningar som ger en kick när man behöver den som mest. Det kan vara inför jobbmötet, inför tvättiden eller för att få på sig träningskläderna och bege sig ut i spåret, säger Stina Haglund, produktutvecklare och Senior Brand Manager på Brämhults.

Brämhults smoothies innehåller inget tillsatt socker och är gjorda på 100 % frukt och grönt.

Mer om smakerna

Orka mer med ENERGI. En uppiggande smoothie med smak av jordgubbar och passionsfrukt, fullproppad med energi från bland annat gröna kaffebönor och vitamin C från acerola.

Ladda om med KRAFT. En stärkande smoothie med tropiska toner, laddad med fibrer från pumpa och citrusfrukter, samt vitamin D från naturen som är bra för både muskler och benstomme.

Hitta fokus med VITAMIN. En hälsosam smoothie med smak av blåbär, hallon och svarta vinbär, stärkt med vitamin E från solrosor och vitamin C från acerola. Vitamin E och C bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Produktinformation

Brämhults nya smoothies finns att köpa hos alla större återförsäljare i Sverige från och med vecka 7, 2017. Rekommenderat pris är ca 25 kr för en flaska om 380 ml.


För mer information, vänligen besök vår hemsida eller kontakta oss:

Stina Haglund

Senior Brand Manager, Brämhults

Telefon: 0709-774567   E-post: Stina.Haglund@bramhults.se

Ämnen

Kategorier


Brämhults tillgodoser behovet av färska juicer, smoothies och fruktdrycker i Sverige och övriga Norden. Till Brämhult kommer 400 ton citrusfrukter och morötter i veckan, som pressas och levereras efter beställningar varje arbetsdag. Det finns inget lager med färdig juice; kunderna dricker en juice som är gjord så nära konsumtionstillfället som möjligt, om de inte pressar frukten själva hemma förstås.

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03