Gå direkt till innehåll
God Morgon Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb finns från v.7 på Ica, Coop & City Gross.
God Morgon Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb finns från v.7 på Ica, Coop & City Gross.

Pressmeddelande -

Triss i smakfulla nyheter från God Morgon®

Nu utökar God Morgon® sitt sortiment av eko- och kvalitetsjuicer med tre nya, uppfriskande och goda smaker. Två av dem lanseras i begränsad upplaga – God Morgon® Selected Mango & Raspberry och God Morgon® Selected Orange & Ginger – båda i spännande smakkombinationer som tar juicebarskänslan hem till frukostbordet. Samtidigt lanseras en ny ekologisk juice – God Morgon® Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb. En rosa juice med smak av svensk sommar!

God Morgon® Selected Blends består av noga utvalda juicer av hög kvalitet. Nu utökas sortimentet med två spännande smakkombinationer i begränsad upplaga, med bär och frukter som omsorgsfullt pressats direkt efter skörd.

God Morgon® Selected Mango & Raspberry är en juice med en balanserad blandning av exotisk mango och söta hallon med en bas av äpple. Söt och fräsch på samma gång med 100 procent noga utvalda frukter och bär som varsamt pressats för en uppfriskande smak.

God Morgon® Selected Orange & Ginger kombinerar favoriterna apelsin och ingefära på en bas av äpple och morot. Tillsammans utgör de en balanserad och spännande smakupplevelse, pressad av 100 procent noggrant utvalda råvaror.

– Vi har upptäckt att många av våra konsumenter tycker om att utforska och njuta av nya smaker. Därför har vi valt att utöka vårt sortiment av Selected Blends med juicer av extra hög kvalitet och spännande smakblandningar för alla som söker det lilla extra i vardagen, säger Josefin Nordmark, Brand Manager God Morgon®.

    Sedan år 2000 är God Morgon marknadsledande inom ekologisk juice och sortimentet består av allt från klassiker som apelsin till spännande blandningar med njutning i fokus. Nyheten God Morgon® Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb har en ljuvligt god smak som påminner om soliga sommardagar. Här kombineras friska äpplen med solmogna jordgubbar och rabarber – en härligt rosa juice som passar perfekt till sommarens alla frukostar och fikastunder!

    Pris och tillgänglighet
    God Morgon® Selected Mango & Raspberry & God Morgon® Selected Orange & Ginger lanseras v.7 2023 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 29,95 kr för 1L.

    God Morgon® Ekologisk Äpple, Rabarber & Jordgubb lanseras v.7 2023 hos Ica, Coop och City Gross. Cirkapris: 33,95 kr för 0,85 liter. Flaskan ingår i svenska pantsystemet.

    För ytterligare information kontakta:
    Josefin Nordmark, Brand Manager God Morgon®, Josefin.Nordmark@eckes-granini.com

    För praktiska frågor som produktprover, bilder etc, kontakta:
    Viktoria Engström, 073-937 45 11, viktoria.engstrom@prat.se

    Om God Morgon
    God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice samt andra spännande smakblandningar. God Morgon® använder solmogen och noga utvald frukt i sina produkter och lanserade sin första ekologiska juice redan år 2000. Idag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. Läs mer om God Morgon här: https://godmorgon.com/se

    Ämnen

    Kategorier


    Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

    Kontakter

    Stina Haglund

    Stina Haglund

    Sr. Nordic Brand Manager God Morgon +46 33 - 20 45 67