Gå direkt till innehåll
Vårens nyheter från BRÄMHULTS

Pressmeddelande -

Vårens nyheter från BRÄMHULTS

BRÄMHULTS har fått lemonadfeber och lanserar inte enbart en säsongslemonad i år, utan två! Istelemonaden som gjorde succé förra året är tillbaka! Med Lemonad ISTE får ni det bästa av två världar; tillsammans med deras klassiska recept på Lemonad med nypressade citroner, vatten och lite socker har iste adderats.

BRÄMHULTS andra lemonadnyhet sätter helt klart färg i din vardag. Smakfull, färgstark och spännande. BRÄMHULTS senaste lemonad med drakfrukt, yuzu och äpplen levererar något helt nytt till den kylda hyllan. I flera år har BRÄMHULTS lanserat flera succélemonader som är härligt uppfriskande och törstsläckande med massa goda frukter, friskt vatten och lite socker. De är perfekta att avnjuta i vår och sommar.

BRÄMHULTS utökar även sitt smoothie sortiment med Smoothie FOKUS i 0,85 L (tidigare endast i 0,30 L). BRÄMHULTS Smoothie FOKUS har en fräsch, frisk smak av äpple, päron och lime. Med sitt unika innehåll berikat med vitamin B12 och magnesium kan den motverka trötthet och har ämnen med god inverkan på både humör, skärpa och återhämtning*. Smoothie FOKUS är mättande, god och uppiggande!

”Vitamin B6, folsyra och vitamin B12 bidrar till immunförsvaret normala funktion. Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Konsumeras som en del av en sund livsstil samt en varierad och balanserad kost.”

BRÄMHULTS Lemonad ISTE kommer i en förpackning på 850 ml för ca 39 kr styck

BRÄMHULTS Lemonad DRAKFRUKT kommer i en förpackning på 850 ml för ca 39 kr styck

BRÄMHULTS Smoothie FOKUS kommer i en förpackning på 850 ml för ca 49 kr styck

BRÄMHULTS juicer och drycker bygger på hantverksglädje och kärleken till frukt och grönt. Produkterna innehåller enbart färska frukter och grönsaker. Kärlek, kunskap och passion till färska och goda råvaror är det som driver BRÄMHULTS att göra samma sak varje dag, hela veckan, året om.


Ämnen

Kategorier


Här arbetar vi passionerat med alla former av juicer och fruktdrycker. Under samma tak samlas flera varumärken som på sitt egna unika sätt ger dig det bästa från frukt. Med allt från nypressade säsongsfrukter till fruktiga bärsoppor finns det en produkt för dagens alla behov och tillfällen. Helt naturligt och fantastiskt gott!

Kontakter

Ulrika Lång Gerdén

Ulrika Lång Gerdén

Presskontakt International Sr Brand Manager Brämhults +46 (0)33 20 45 68
Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03