Gå direkt till innehåll
God Morgon lanserar ny varumärkesplattform under konceptet 'Varje morgon kan bli godare'
God Morgon lanserar ny varumärkesplattform under konceptet 'Varje morgon kan bli godare'

Pressmeddelande -

Världskända låtar tar plats när God Morgon® lanserar nytt koncept; Varje morgon kan bli godare

Under de senaste två åren har God Morgon® samarbetat nära Åkestam Holst NoA för att förädla varumärkets visuella identitet och koncept. Resultatet av detta samarbete är en helt ny nordisk varumärkesplattform som, genom konceptet 'Varje morgon kan bli godare', strävar efter att inspirera till förbättrade morgnar både idag och imorgon.

- Vi vill förstärka vårt ägarskap över morgonen, ett område där vi som varumärke redan har vår styrka nordiskt. Målet är ett inspirera och sprida glädje genom smart och rolig kommunikation, samtidigt som vi visar att även en enkel sak som ett glas juice kan bidra till en liten men positiv förändring, säger Stina Haglund, International Sr. Brand Manager, God Morgon®.

Konceptet lanseras nu med hjälp av välkända hits, inklusive en omtolkning av Mariah Careys världshit 'Without You'. Musiken spelar en central roll i lanseringskampanjen, där omarbetade versioner av låtar, såsom raden 'I can’t live if living is without juice,' ger en hyllning till juice. Dessa låtar kommer att integreras i reklamfilmerna, sändas i radio, och texterna kommer att synas på utomhusenheter.

- Genom att byta ut ett ord i låtarna blev det omedelbart mycket underhållande. De förvandlades plötsligt till en ganska absurd kärleksförklaring till något så vardagligt som juice, säger Erik Nordenankar, AD på Åkestam Holst NoA.

Kampanjen lanseras i februari i Sverige och kommer att gå i TV/OLV, OOH, Print, Social, Radio och Podcasts. Senare under året rullar kampanjen även ut i både Danmark och Finland.

Uppdragsgivare:
God Morgon®/Eckes-Granini
Kreativ byrå: Åkestam Holst NoA
Film production: Von Film
Mediabyrå: Bizkit Havas

För ytterligare information kontakta:
Stina Haglund, International Sr. Brand Manager, God Morgon®, stina.haglund@eckes-granini.com
Marie Lansinger, Global Brand & Marketing Director Eckes-Granini, marie.lansinger@eckes-granini.com

Ämnen

Kategorier


Om God Morgon® God Morgon® är ett av Sveriges mest älskade juicevarumärken och har både klassiska storsäljare som apelsin- och äppeljuice samt andra spännande smakblandningar. God Morgon® använder solmogen och noga utvalda frukter i sina produkter och lanserade sin första ekologiska juice redan år 2000. Idag är man störst i Sverige på kyld ekologisk juice. Läs mer om God Morgon här: https://godmorgon.com/se

Kontakter

Marie Lansinger

Marie Lansinger

Presskontakt International Marketing Director +46 33 - 722 66 03
Stina Haglund

Stina Haglund

Sr. Nordic Brand Manager God Morgon +46 33 - 20 45 67